National Instruments lanseaza primul analizor vectorial de retea in format PXI din industrie pentru teste RF


ghidelectric.ro
Sambata, 23 Noiembrie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments lanseaza primul analizor vectorial de retea in format PXI din industrie pentru teste RF


Noul modul PXI cu doua sloturi asigura o analiza vectoriala de retea de 6 GHz pentru o testare RF automata de mare precizie.

ni_article_analizor vectorial _NR

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a anuntat astazi lansarea analizorului vectorial de retea (VNA) cu doua porturi, de 6 GHz, in format NI PXIe-5630,  primul  VNA din domeniul testarii automate disponibil intr-un factor de forma PXI. Avand suport pentru analiza vectoriala completa a parametrilor de transmisie si receptie (T/R), o calibrare automata de precizie si o arhitectura definita prin software, noul VNA este ideal pentru testele automate de validare in proiectare si productie.  Arhitectura modulara si dimensiunea redusa la doua sloturi permite inginerilor sa integreze analiza vectoriala de retea in propriile sisteme de test fara a fi afectati de costurile suplimentare sau de dimensiunile semnificative ale VNA-urilor care corespund sistemelor de test „benchtop” traditionale.  

 

 

„Analizorul vectorial de retea de 6 GHz este rezultatul investitiei noastre continue in materie de solutii RF care ii ajuta pe ingineri sa sporeasca acuratetea si viteza de executie a testelor, reducand in acelasi timp costurile de configurare, dimensiunea si gradul de complexitate,” a declarat Phil Hester, vice-presedinte senior al departamentului de cercetare-dezvoltare in cadrul National Instruments. „Suntem mandri sa adaugam acest VNA la portofoliul nostru RF de instrumente modulare PXI, deja bine consolidat, dar in continua dezvoltare.”

 

 

NI PXIe-5630 este optimizat pentru testare automata cu un set de caracteristici bine gandite, precum calibrarea automata de precizie, analiza vectoriala completa pe cele doua porturi, extinderea planurilor de referinta si o interfata API LabVIEW evolutiva, care este ideala pentru testarea paralela. Analizorul vectorial de retea asigura de asemenea valori de performanta ridicate, cu o gama de frecvente cuprinsa intre 10 MHz si 6 GHz, o gama dinamica larga mai mare de 110 dB si viteze de baleiaj mai mici de 400 microsecunde/punct, per 3.201 de puncte. In plus, datorita configurarii in format PXI, inginerii pot combina pana la opt module NI PXIe-5630 intr-un singur sasiu PXI si sa efectueze teste RF  de tip multisite, intr-o maniera cu adevarat paralela.

 

 

Inginerii pot controla NI PXIe-5630 in mod interactiv, utilizand panoul frontal software cu functii complete, sau in mod programatic, cu ajutorul interfetelor API pentru mediile de dezvoltare NI LabVIEW (de tip grafic) si NI LabWindows/CVI (C ANSI). Ambele API sunt optimizate pentru procesarea multicore care asigura facilitarea testarii paralele a mai multor componente RF, oferind un avantaj considerabil in materie de viteza de transfer fata de testarile cu comutare secventiala.

 

 

NI PXIe-5630 extinde oferta deja foarte complexa de instrumente modulare PXI pentru testare automata. In plus fata de formatul sau PXI standard, VNA-ul are capacitate de integrare cu peste 1.500 de instrumente PXI oferite de NI si cu peste alte 70 dezvoltate de furnizori capabili sa satisfaca exigentele tuturor aplicatiilor de test. 

 

Analizorul vectorial de retea va fi disponibil din luna octombrie 2010. Pentru informatii suplimentare despre NI PXIe-5630, cititorii pot accesa www.ni.com/vna.

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0800 894 308

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

www.ni.com/romania

 

 
31/01/2011 - Acest articol a fost citit de 2308 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments Workshop: Monitorizare si...
National Instruments lanseaza primul analizor...
Controlul motorului termic cu caldura reziduala...
Cu ajutorul instrumentelor NI, Ford se mentine...
NI LabVIEW 2010 optimizeaza capacitatea...
Stirile urmatoare
Controlul motorului termic cu caldura reziduala...
Prezentarea platformei NI CompactRIO – Partea I
Automated Test Summit 2011
National Instruments lanseaza gama de...
National Instruments lanseaza cel mai...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric