National Instruments stabileste noi standarde de productivitate cu ajutorul LabVIEW 2011


ghidelectric.ro
Sambata, 18 Ianuarie 2025
Ne gasiti si pe:            

National Instruments stabileste noi standarde de productivitate cu ajutorul LabVIEW 2011


A 25-a versiune aniversara a mediului grafic de programare asigura integrare hardware de neegalat.

national instruments

National Instruments a lansat astazi NI LabVIEW 2011, a 25-a versiune aniversara a mediului grafic de programare, castigator a nenumarate premii de-a lungul timpului. LabVIEW accelereaza gradul de productivitate al inginerilor si oamenilor de stiinta, care dezvolta si implementeaza sisteme de masurare si control pentru a rezolva unele dintre cele mai mari provocari in materie de inginerie la nivel mondial. LabVIEW 2011 are capacitatea de a spori in mod simtitor eficienta procesului de dezvoltare prin intermediul noilor biblioteci de functii specifice acestui domeniu si prin capacitatea de a interactiona cu aproape orice dispozitiv hardware sau platforma de implementare, inclusiv cu noul controller multicore NI CompactRIO si cu modulul NI PXIe-5665, unul dintre cele mai performante analizoare vectoriale de semnal RF din industrie. Acesta suporta de asemenea, sistemele dezvoltate in cadrul celei mai recente versiuni de Microsoft® .NET Framework si include numeroase caracteristici generate direct de feedback-ul utilizatorilor. Cu ajutorul acestora, LabVIEW 2011 ajuta inginerii in integrarea componentelor sistemelor individuale intr-o platforma unica, reconfigurabila, pentru o execuție mai rapida, si mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

“Cu 25 de ani in urma, am creat LabVIEW pentru a ajuta inginerii sa se axeze pe inovatie in loc sa se preocupe de aspecte complicate de programare si de integrare a sistemelor, iar astazi, a devenit mediul grafic de programare fundamental pentru aplicatiile de masurare si control ,” a declarat Jeff Kodosky membru asociat in afaceri si tehnologie la National Instruments, cofondator si „parintele LabVIEW”. „Cu fiecare noua versiune, fie prin asigurarea capacitatii de integrare cu cele mai recente dispozitive hardware, introducerea de noi biblioteci si interfete API, sau prin implementarea caracteristicilor solicitate de catre ingineri, obiectivul nostru principal ramane cresterea productivitatii in orice aplicatie de inginerie.”

LabVIEW 2011 faciliteaza obtinerea de catre ingineri de avantaje semnificative in termeni de productivitate intr-o varietate de sarcini prin utilizarea de functii precum:

- Dezvoltarea rapida de interfete utilizator moderne, remarcabile din punct de vedere vizual, cu ajutorul noii palete Silver de functii de control si indicatori

- Reutilizarea codului cu suport pentru cele mai recente sisteme .NET, structuri .m si noul Xilinx IP pentru Modulul LabVIEW FPGA

- Obtinerea unei durate de incarcare, cuplare, editare si compilare a codului FPGA de pana la cinci ori mai rapida.

- Constructia si distribuirea aplicatiilor executabile pe diferite platforme, in mod programatic

- Generarea de fire de executie asincrone pentru a crea aplicatii de tip multi-thread mai rapid, utilizand o noua interfata API


Atat prin stabilitatea specifica aplicatiilor de tip „mission critical”, cat si prin integrarea sa simplificata cu dispozitive hardware provenind de la numerosi lideri in domeniu, LabVIEW 2011 reda proiectantilor de sisteme de masurare si control, increderea pentru a inova in mod eficient, in cadrul unei infrastructuri dovedite.

“Prin utilizarea LabVIEW, am redus durata de dezvoltare a sistemelor cu o treime comparativ cu timpul petrecut cu abordarile traditionale,” a declarat Glenn Larkin, inginer pentru Unitatea Nationala de Combustie (NIF - National Ignition Facility), in cadrul Laboratorului National Lawrence Livermore, locul de origine al cercetarii avansate in domeniul fuziunii si al celor mai puternice lasere din lume. „Intentionam sa extindem gradul de utilizare al LabVIEW si al dispozitivelor hardware de la NI in numeroase facilitati care suporta NIF, astfel incat sa putem obtine aceleasi avantaje in materie de productivitate si in proiectele viitoare.”

Atunci cand se combina cu echipamentele hardware modulare, LabVIEW 2011 este elementul central al abordarii NI in proiectarea sistemelor grafice, ceea ce asigura o platforma unitara pentru proiectarea, realizarea de prototipuri si implementarea de aplicatii cu eficienta maxima. Inginerii si oamenii de stiinta din orice domeniu utilizeaza proiectarea grafica de sisteme, de la aplicatiile elementare de masurare, la cele mai complexe și avansate proiecte de cercetare.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul in care LabVIEW 2011 poate accelera gradul de productivitate, cititorii pot accesa
www.ni.com/labview.

Despre National Instruments

National Instruments transforma modul in care inginerii si oamenii de stiinta proiecteaza, realizeaza prototipuri si implementeaza sisteme de masurare, automatizare si aplicatii integrate. NI ofera clientilor produse software gata de utilizare, precum NI LabVIEW si echipamente hardware modulare la costuri reduse, avand o baza de clienti care include peste 30.000 de companii in intreaga lume, din care, cel mai mare client reprezinta aproximativ 4% din venituri in anul 2010 si nici o ramura industriala nu reprezinta mai mult de 15% din acestea. Avand sediul central in Austin, Texas, NI are peste 5.500 de angajati si filiale in peste 40 de tari. In ultimii 12 ani, revista FORTUNE a desemnat NI drept unul dintre cei mai buni 100 de angajatori din Statele Unite ale Americii.  

 

SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail:
ni.romania@ni.com
www.ni.com/romania
 
08/08/2011 - Acest articol a fost citit de 1974 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Legea lui Moore in domeniul testarii
National Instruments lanseaza cele mai...
Prezentarea platformei NI CompactRIO
National Instruments lanseaza cel mai...
National Instruments lanseaza gama de...
Stirile urmatoare
Osciloscoape bazate pe platforma PXI
NIDays 2011 - Bucuresti
National Instruments - Seminar online - o...
National Instruments extinde gama de Camere...
National Instruments – Seminar – Instrumente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric