Compania Energom infiintata in urma cu zece ani, cu capital francez la Cluj, intentioneaza sa angajeze 20 de ingineri si tehnicieni, anul acesta. Astfel, compania va ajunge sa aibe 100 de salariati.
National Instruments reduce timpul dezvoltarii unui sistem de achiziție prin asigurarea de instrumente dedicate sistemelor ce necesita o integrare avansata software si hardware. Exemplele de aplicații variaza de la masuratori de temperatura pana la experimente sofisticate de analiza a densitații plasmei.
Seminarul va trata urmatoarele subiecte:
1. Alegerea platformei hardware potrivita masuratorilor dvs
Fie ca efectuați masuratori simple sau doriți sa dezvoltați aplicații cu temporizare și sincronizare avansata, tehnologiile NI va ajuta sa depașiți orice obstacol fie ca este din domeniul ingineriei sau științific:
· Masuratori prin Ethernet – aplicații distribuite folosind infrastructura rețelei deja existente.
· Rețele de senzori Wireless – pentru instalarea in locuri izolate a senzorilor alimentați de baterii.
· Dispozitive multifuncționale – sisteme ce necesita intrari/ieșiri analogice, numaratoare si circuite de temporizare in cadrul unui singur modul USB/PCI.
· Sisteme PXI/PXIe – pentru cele mai solicitante aplicații care necesita o varietate de senzori, rata ridicata de transfer, putere computaționala si numar ridicat de canale.
2. Alegerea aplicației potrivite pentru procesare online si offline
Aproape orice aplicație incorporeaza funcții analitice pentru procesare online(rezultate instantanee pentru procesare ulterioara sau pentru luarea unor decizii rapide) sau offline(analiza dupa finalizarea testului sau experimentului). Vor fi prezentate metodele software folosite pentru a efectua analiza FFT, curve fitting, analiza pe octave, wavelet sau dezvoltare de algoritmi personalizați.
3. Prezentarea datelor intr-un mod profesional
Rezultatele testelor și masuratorilor trebuie deseori prezentate colaboratorilor in scopul de a se lua decizii pentru validarea diferitelor etape in dezvoltarea produselor, a proceselor sau determinarea randamentului in producție. Dezvoltarea facila a interfețelor profesionale cu utilizatorul și funcțiile de generarea automata a rapoartelor reduc efortul necesar prezentarii rezultatelor experimentelor sau a testelor. Pe durata evenimentului vor fi prezentate metode practice de automatizare a generarii rapoartelor și dezvoltarii de interfețe cu utilizatorul profesionale.
· 20 Septembrie 2011 – Cluj
· 22 Septembrie 2011 – Timisoara
· 26 Septembrie 2011 – Brasov
· 27 Septembrie 2011 – Bucuresti
· 29 Septembrie 2011 – Iași
· 30 Septembrie 2011 – Suceava
SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228
Tel.: 0800 894 308
E-mail: ni.romania@ni.com
http://romania.ni.com
15/09/2011 - Acest articol a fost citit de 2065 ori | Tweet Recomanda |
Nota acordata: 2 (data de 25 vizitatori)
|
Produse si servicii ale companiilor | Companiile active sunt aici |
Alte stiri din categoria "Interne" |
| TOP STORY |
Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.
Identificați toate blocurile terminale
Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.
Pentru web masteri | Harta site | |