National Instruments extinde gama de Camere Inteligente cu sapte modele noi


ghidelectric.ro
Sambata, 23 Noiembrie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments extinde gama de Camere Inteligente cu sapte modele noi


Camerele ofera noi optiuni de culoare si inalta rezolutie, certificare IP67 pentru aplicatii robuste si performanta crescuta prin utilizarea procesorului Intel® Atom™

Camere Inteligente

National Instruments a anuntat astazi extinderea gamei de produse de Camere Inteligente NI, introducand sapte modele noi, inclusiv noi optiuni de culoare si inalta rezolutie. Noile Camere Inteligente 177x de la NI dispun de un procesor Intel® Atomde 1,6 GHz, asigurand o putere de procesare sporita si o certificare IP67 pentru a proteja hardware-ul de praf si de apa, recomandand aceste camere drept solutia ideala pentru aplicatiile de control industrial, care necesita performante ridicate intr-un factor de forma robust. In plus, camerele dispun de un sistem de operare in timp real pentru a asigura gradul de fiabilitate si determinismul necesar in orice unitate de productie.

 

 

Prin utilizarea procesorului Intel Atom, noile camere ofera viteze de procesare de patru ori mai mari decat versiunile anterioare de Camere Inteligente de la NI. Acestea adauga, de asemenea, optiuni de senzori, inclusiv VGA, de 1,3 MP si 2 MP in color si monocrom, cat si de 5 MP in alb-negru. Cu noile optiuni de senzori, camerele sunt extrem de potrivite pentru aplicatiile care necesita o achizitie de imagini de o mai mare rezolutie, precum metrologia sau detectarea micilor defecte, cat si pentru imaginile color precum validare LED in electronica. Mai mult, carcasa mecanica solida, conectorii M12 si capacul de protectie al lentilelor, au stat la baza obtinerii certificarii IP67 de catre Camerele Inteligente 177x de la NI, fiind astfel rezistente la apa si la praf si adecvate pentru mediile in care au loc procedee de spalare cu apa, cum ar fi instalatiile de ambalare a produselor alimentare. Noile camere sunt primele produse National Instruments care ofera certificare IP67. 

 

 

Camerele includ patru intrari digitale si patru linii digitale de iesire si suport pentru mai multe protocoale de comunicatie industriale, inclusiv RS232 (serial, serial Modbus) si Ethernet (TCP/IP, Ethernet/IPModbus TCP). Cu ajutorul semnalelor generate de aceste retele, inginerii pot controla intr-o maniera dinamica lumina sau camerele, le pot sincroniza cu o banda transportoare, pot actiona mecanismele de sortare a pieselor sau pot integra camerele inteligente cu controllere logice programabile. De asemenea, camerele includ o conexiune cu iesire video VGA pentru monitorizarea imaginilor de inspectie.

 

 

“Suntem incantati sa extindem gama de  Camere Inteligente de la NI cu noi camere de inalta performanta, intr-un factor de forma robust,” a declarat Eric Starkloff, vice-presedinte de marketing de produs la National Instruments. Ceea ce diferentiaza Camerele Inteligente de la NI, pe langa performanta hardware exceptionala, este software-ul nostru. Software-ul de inspectie vizuala este compatibil cu toate tipurile de hardware dintr-o unitate de productie, iar aceasta abordare cu o platforma unica, ii ajuta pe clientii nostri sa reduca costurile de intretinere si de dezvoltare.”

 

Camerele Inteligente 177x de la NI sunt livrate impreuna cu versiunea 2011 a software-ului NI Vision Builder for Automated Inspection (AI), un mediu interactiv, bazat pe meniu, pentru configurarea, clasificarea si implementarea sistemelor de inspectie vizuala. Inginerii pot utiliza software-ul pentru a configura camera, pentru a crea interfete utilizator, obtine imagini, seta declansarea si luminozitatea, efectua etapele de prelucrare a imaginilor si pentru a comunica rezultatele prin intermediul retelelor de comunicatie I/O sau industriale. De asemenea, camerele pot fi programate cu ajutorul mediului grafic de programare NI LabVIEW si a modulului NI Vision Development Module pentru personalizare si integrare avansata cu alte platforme hardware de la National Instruments. Noile caracteristici introduse odata cu versiunile 2011 ale software-ului Vision Builder AI si ale modulului NI Vision Development Module includ noi instrumente de calibrare cu o acuratete imbunatatita si capacitate de a salva parametrii de calibrare pe o singura camera pentru a facilita reutilizarea; decodare mai performanta a matricei de date;  reconstructie  morfologica; indice de similaritate structurala (SSIM) pentru analiza video a calitatii; si noua caracteristica de algoritmi „calipher” pentru metrologie.

 

 

Cititorii pot accesa www.ni.com/smartcamera pentru a afla mai multe detalii despre Camerele Inteligente 177x de la NI de ultima generatie.

 

 

Despre National Instruments

 

National Instruments (www.ni.com) transforma modul in care inginerii si oamenii de stiinta proiecteaza, realizeaza prototipuri si implementeaza sisteme de masurare, automatizare si aplicatii integrate. NI ofera clientilor produse software gata de utilizare, precum NI LabVIEW si echipamente hardware modulare la costuri reduse, avand o baza de clienti care include peste 30.000 de companii in intreaga lume, din care, cel mai mare client reprezinta aproximativ 4% din venituri in anul 2010 si nici o ramura industriala nu reprezinta mai mult de 15% din acestea. Avand sediul central in Austin, Texas, NI are peste 5.600 de angajati si filiale in peste 40 de tari. In ultimii 12 ani, revista FORTUNE a desemnat NI drept unul dintre cei mai buni 100 de angajatori din Statele Unite ale Americii. Cititorii pot obtine informatii legate de investitii de la departamentul companiei de relatii cu investitorii, apeland (512) 683-5090, trimitand un e-mail la nati@ni.com sau accesand www.ni.com/nati.

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

 

Tel.: 0800 894 308

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

Web: http://romania.ni.com

 

 
17/01/2012 - Acest articol a fost citit de 1825 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments - Seminar online - o...
NIDays 2011 - Bucuresti
Osciloscoape bazate pe platforma PXI
National Instruments stabileste noi standarde...
Legea lui Moore in domeniul testarii
Stirile urmatoare
National Instruments – Seminar – Instrumente...
Training online gratuit NI LabVIEW si achizitie...
Workshop: Sisteme embedded de monitorizare si...
National Instruments prezinta dispozitivele...
Laborator de Inovare deschis cu ajutorul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric