Compania Energom infiintata in urma cu zece ani, cu capital francez la Cluj, intentioneaza sa angajeze 20 de ingineri si tehnicieni, anul acesta. Astfel, compania va ajunge sa aibe 100 de salariati.
CEEER are la baza Conferintele de Echipamente Electrice si Automatizari din Romania (CEEA) si este organizat datorita solicitarilor formulate de specialistii din domeniu, care au participat pe parcursul celor 5 editii anterioare ale Conferintelor. Generat din nevoia de a extinde aria tematica si de a aborda mai amplu subiectele propuse, implicand un numar cat mai mare de specialisti din domeniu, din Romania si de peste hotare, CEEER 2012 isi propune sa devina un eveniment anual de anvergura in domeniul energetic romanesc.
Anul acesta, CEEER se desfasoara in paralel cu cea mai mare expozitie de echipamente electrice si automatizari din Romania - IEAS (International Electric & Automation Show), in perioada 11-12 Septembrie 2012, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu.
CEEER 2012 tinde sa devina un eveniment de referinta pe piata romaneasca de specialitate, aducand sub acelasi acoperis cele mai importante firme din domeniul energetic si de echipamente electrice, lideri din domeniul academic si institutiile de stat, oameni de afaceri si persoanele de decizie din intreprinderile sectorului energetic. Mai mult decat atat, conferintele din acest an pun accentul pe elementul de aplicabilitate a tuturor subiectelor si cazurilor ilustrate, conferind o nota mult mai pragmatica intregii dezbateri.
Urmarind subiectele actuale de dezbateri din energetica interna si internationala CEEER propune o tematica ce cuprinde: sistemul energetic national (integrarea energiei regenerabile, eoliene si fotovoltaice in sistemul energetic national, exportul de energie, probleme de mediu ale energiei romanesti: perspective si solutii), eficienta energetica (eficienta energetica: productie, transport, distributie si consumator, echipamente si masini moderne pentru cladiri eficiente energetice <<cladiri verzi>>, echipamente si masini electrice pentru orasele viitorului), smart grid (productie descentralizata, smart house, smart metters), siguranta instalatiilor si echipamentelor (alimentarea neintrerupta cu energie electrica in caz de avarie, protectia la foc si riscul instalatiilor electrice, mentenanta instalatiilor si echipamentelor electrice).
In 2012, peste 16 vorbitori - lideri de opinie in domeniu – au acceptat sa initieze si sa sustina dezbaterile generate pe temele expuse anterior: Mihnea Costoiu – Rector al Universitatii Politehnica Bucuresti, Ing. Calin Vilt – Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Prof. Varujan Pambuccian – membru al Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor, Prof.dr.ing. Niculae Mira – Presedinte al Societatii de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR), Prof.dr.ing. Adrian Badea – Universitatea Politehnica Bucuresti, Eugenia Aghinii, Doina Dragomir, Tatiana Scarlatescu, Florica Ionescu, Jeni Toma – Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO), Prof.dr.ing. Virgil Musatescu, Prof.dr.ing. Aureliu Leca – Universitatea Politehnica Bucuresti, Dr. Ing. Ion Conecini – Federatia Patronala Energetica, Ing. Marius Smilovici - Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR), Robert Cruceru – Romanian Photovoltaic Industry Association (RPIA), Gheorghe Indre - Smart Grid Studies Project Manager, Transelectrica SA.
In aceasta discutie se angajeaza in acest an si companiile-lideri ale domeniului, care vor prezenta la Congres nu numai ultimele produse compatibile exigentelor din energie si echipamente electrice, dar si studii de caz relevante pentru fiecare tema in parte. Astfel, Coelco Trade, Alukoenigstahl, Siemens, Honeywell si Adrem Invest se implica activ in dezbaterile propuse, creand o punte de comunicare intre componenta informationala a Congresului si cea aplicativa.
Accesul in sala de conferinte a Congresului de Energie si Echipamente Electrice este gratuit si se realizeaza in limita locurilor disponibile. Pentru a va garanta accesul in sala, va rugam sa va inregistrati in prealabil completand formularul de inregistrare de pe www.dkevents.ro, sau trimitandu-ne datele Dvs complete (nume, prenume, e-mail, adresa postala, ocupatie, companie) la office@dkevents.ro, la gabriela@dkevents.ro sau prin fax la:021.231.91.84.
06/07/2012 - Acest articol a fost citit de 2972 ori | Tweet Recomanda |
Nota acordata: 2 (data de 87 vizitatori)
|
Produse si servicii ale companiilor | Companiile active sunt aici |
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica" |
| TOP STORY |
Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.
Identificați toate blocurile terminale
Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.
Pentru web masteri | Harta site | |