Compania Energom infiintata in urma cu zece ani, cu capital francez la Cluj, intentioneaza sa angajeze 20 de ingineri si tehnicieni, anul acesta. Astfel, compania va ajunge sa aibe 100 de salariati.
LIFX, ne provoaca imaginatia si ne usureaza viata. Deigur veti spune ca am avut si alte concepte LED inteligente, insa becul LIFX este impresionant prin functiile sale, si zic sa il analizam. Este proiectat a fi controlat prin aplicatii de Android sau IPhone, este multicolor-ceea ce va permite sa-i schimbati culoarea in functie de starea de spirit pe care o aveti sau poate chiar in functie de culorile predominante din incaperea in care il folositi, are o durata de viata de 25 de ani (aprox. 40.000 h), ii puteti fixa chiar si intensitate luminii.
Nostalgicii care prefera formatul becului clasic pot fi fericiti, LIFX are forma becului lui Edison si este chiar la fel de usor de instalat ca acela: desurubati becul vechi si il infiletati pe LIFX. Desigur ca va fi obligatoriu sa descarcati aplicatia de functionare pe smartphone-ul dumneavoastra. Dupa ce veti descarca si aplicatia, este gata de utilizare: ii puteti seta functia de oprire/pornire cand parasiti incaperea, sau ii puteti regla intensitatea luminii in functie de perioada zilei-aici trebuie mentionat ca il puteti uzita ca si lumina de veghe pentru copii, chiar ii puteti sincroniza lumina cu ritmul muzicii din camera, si puteti face toate aceste minunatii de la distanta.
Cu toate functiile extraordinare ale sale, becul LIFX are la baza avantajele folosirii sale: este un bec eficient care economiseste consumul de energie electrica si dureaza mai mult decat becul clasic.
Inca becul nu se gaseste in Romania, insa stim ca pretul pentru cumpararea unuia este de aproximativ 6 USD. Il asteptam si pe rafturile noastre.
Filmul de prezentare aici: http://www.youtube.com/watchtv=cRaPQDzkJcQ
28/09/2012 - Acest articol a fost citit de 2880 ori | Tweet Recomanda |
Nota acordata: 2 (data de 120 vizitatori)
|
Produse si servicii ale companiilor | Companiile active sunt aici |
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice" |
| TOP STORY |
Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.
Identificați toate blocurile terminale
Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.
Pentru web masteri | Harta site | |