Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru logare si achizitie de date de inalta performanta


ghidelectric.ro
Sambata, 18 Ianuarie 2025
Ne gasiti si pe:            

Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru logare si achizitie de date de inalta performanta


National Instruments lanseaza noul Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru logare si achizitie de date de inalta performanta.

NI CompactDAQ

Repere informative

 

- NI extinde platforma NI CompactDAQ cu noile sisteme autonome de achizitie de date, compatibile cu peste 50 de module de I/O specifice senzorilor, pentru o logare de date flexibila, cu masuratori mixte.

 

- Sistemul autonom NI CompactDAQ include un procesor Intel dual-core încorporat si stocare onboard pentru a asigura o procesare de înalta performanta într-un singur sistem portabil.

 

- Cu ajutorul mediului grafic pentru dezvoltare de sisteme NI LabVIEW, inginerii pot personaliza o solutie de logare a datelor sau de monitorizare embedded pentru a-si colecta, analiza si vizualiza datele într-un singur mediu.

 


National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a anuntat astazi lansarea noului sistem autonom NI CompactDAQ, o platforma embedded pentru logare si achizitie de date de înalta performanta, care dispune de un procesor Intel dual-core încorporat, un software de analiza online si capabilitate de data logging. Utilizând platforma NI CompactDAQ, inginerii pot customiza un sistem complet de masurare cu ajutorul LabVIEW, sau pot beneficia de expertiza celor peste 600 de companii membre ale retelei NI Alliance Partner Network pentru o solutie personalizata, la cheie, de data-logging.


„Ne-am upgradat cu usurinta la noul sistem autonom NI CompactDAQ, cu aproape nicio modificare a codului nostru LabVIEW,” a declarat Tim Carlier, presdinte si fondator al companiei Integrated Test & Measurement. „Utilizând noua platforma embedded de data-logging, ne putem rula software-ul iTestSystem si putem loga date sincronizate de la senzori direct la dispozitiv, eliminând nevoia pentru un PC separat si reducând drastic costurile si cerintele de întretinere ale sistemului”.


Sistemul autonom NI CompactDAQ prezinta

 

- Un procesor Intel Core i7 dual-core, de 2 GB RAM si 32 GB stocare nonvolatila – Executa teste de înalta performanta cu masuratori mixte, concomitent cu stocarea datelor direct la sistem, eliminând nevoia unui PC extern.

 

- Compatibil cu LabVIEW 2012 – Accelerati-va productivitatea cu cea mai recenta versiune a LabVIEW, care va ofera template-uri si proiecte model pentru achizitie si logare de date, conceput pentru a economisi timp si pentru a reduce costurile de mentenanta.

 

- Sasiul cu 8 sloturi si peste 50 de optiuni de module I/O Seria C – Combinati o varietate de tipuri de intrari/iesiri si de senzori, inclusiv intrari analogice (AI), iesiri analogice (AO), intrari-iesiri numerice (DIO) si CAN, pentru a dezvolta sisteme personalizate de masurare si stocare de date.

 

- USB, Ethernet si porturi seriale – Conectati dispozitivele NI CompactDAQ prin USB sau Ethernet, inclusiv noul sasiu Ethernet NI cDAQ-9184, pentru a extinde numarul de sloturi pentru modulele disponibile în cazul aplicatiilor cu un numar ridicat de canale sau pentru a se integra cu alte dispozitive, precum o camera foto sau un dispozitiv GPS.

 

- Ofera o viteza de transfer de pâna la 30MB/s – asigura simultan fluxul masuratorilor continue cu rate de esantionare de pâna la 1 MS/s/ch.

 


Puteti afla mai multe informatii despre sistemul autonom NI CompactDAQ, accesând:
http://sine.ni.com/nips/cds/view/p/lang/en/nid/210718/.


SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail:
ni.romania@ni.com
Web:
romania.ni.com

 
30/10/2012 - Acest articol a fost citit de 1850 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments Workshop - Sunet si...
Primul transceiver de semnale vectoriale RF din...
National Instruments prezinta...
Seminarii online: Achizitie de Date si NI DIAdem
Laborator de Inovare deschis cu ajutorul...
Stirile urmatoare
National Instruments: Depaseste limitele...
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
NI lanseaza cel mai rapid controller embedded...
Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de...
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric