Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai avansate performante pentru a raspunde provocarilor in domeniul Monitorizarii Spectrului si Inspectiei Semnalelor


ghidelectric.ro
Sambata, 18 Ianuarie 2025
Ne gasiti si pe:            

Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai avansate performante pentru a raspunde provocarilor in domeniul Monitorizarii Spectrului si Inspectiei Semnalelor


National Instruments a lansat astazi noul receiver de monitorizare a spectrului NI PXIe-5667 pentru a aborda diferite aplicatii de monitorizare radio, detectare a interferentelor, reglementare a spectrului si alte aplicatii asociate.

NI PXIe-5667

Repere informative:

- Receiver-ul NI PXIe-5667 de monitorizare a spectrului de 3,6 si 7 GHz prezinta cel mai   performant interval dinamic de peste 110 dB si o distorsiune cu un punct de interceptie de ordinul trei (TOI) de peste 17 dBm.

- Fiind construit pe arhitectura renumitului analizor vectorial de semnale (VSA) NI PXIe-5665 de înalta performanta, receptorul de banda larga este ideal pentru masuratorile RF de tip over-the-air.



- In plus fata de cele mai bune specificatii analogice din industrie, NI PXIe-5667 permite utilizatorilor sa efectueze o analiza în timp real si o prelucrare avansata a semnalelor cu ajutorul platformei hardware FPGA, configurabila de catre utilizator.



National Instruments a lansat astazi noul
receiver de monitorizare a spectrului NI PXIe-5667 pentru a aborda diferite aplicatii de monitorizare radio, detectare a interferentelor, reglementare a spectrului si alte aplicatii asociate, în conformitate cu recomandarile Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor (ITU).



Fiind asociat cu platforma NI FlexRIO si cu
Modulul NI LabVIEW FPGA, noul NI PXIe-5667 poate efectua analize în timp real a semnalelor RF, precum monitorizarea spectrului, procesarea spectogramei si a semnalelor avansate în platforma hardware FPGA, evitând latenta specifica transferului de date catre si dinspre controller-ul sau PC-ul gazda. Disponibil în LabVIEW FPGA IP, acesta include canalizarea unui convertor digital de frecventa coborâtor, o detectare a salturilor de frecventa si capacitatea de a dezvalui eventualele nereguli de la nivelul mastilor spectrale.  



Citate:

„Suntem extrem de multumiti de performantele noului receptor NI PXIe-5667,” a declarat Jin Bains, vicepresedinte al departamentului de cercetare-dezvoltare pentru RF în cadrul National Instruments.

 


„Datorita i
ntervalului sau dinamic extraordinar si a ratei de scanare, care este de 10 ori mai buna decât soluțiile oferite de competitori, acest lucru recomanda acest dispozitiv NI PXIe 5667 pentru aplicatiile de monitorizare radio.”

Caracteristici:

·        Gama de frecvente cuprinsa între 20 Hz si 7 GHz, cu pâna la 50 MHz latime de banda în timp real.

·        Spectru RF cu rate de scanare de pâna la 30 GHz/s

·        Interval dinamic >110 dB si un nivel de zgomot <12 dB

·        Punct de interceptie de ordinul doi de 80 dBm si un TOI >17 dBm.

·        Analiza în timp real si prelucrare avansata a semnalelor în platforma hardware FPGA.

 

 

LabVIEW, National Instruments, NI, NI FlexRIO si ni.com sunt marci înregistrate ale National Instruments. Alte denumiri de produse sau de companii sunt marci înregistrate sau denumiri comerciale ale respectivelor companii.

SC National Instruments Romania SRL

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail: ni.romania@ni.com

 

 

http://romania.ni.com

 
18/12/2012 - Acest articol a fost citit de 2023 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments: Depaseste limitele...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
National Instruments Workshop - Sunet si...
Primul transceiver de semnale vectoriale RF din...
National Instruments prezinta...
Stirile urmatoare
NI lanseaza cel mai rapid controller embedded...
Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de...
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
National Instruments – Un nou software...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric