Renuntati la laborator: efectuati masuratori in medii extreme cu modulul NI cDAQ-9188XT


ghidelectric.ro
Marti, 3 Decembrie 2024
Ne gasiti si pe:            

Renuntati la laborator: efectuati masuratori in medii extreme cu modulul NI cDAQ-9188XT


NI isi extinde investitiile in platforma NI CompactDAQ, cu un nou sasiu robust si cu suportul NI CompactDAQ pentru LabVIEW Electrical Power Suite.

National Instruments

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a anuntat astazi lansarea NI cDAQ-9188XT, un sasiu NI CompactDAQ prin Ethernet, cu 8 sloturi, conceput pentru masuratori distribuite sau la distanta în medii extreme. Sasiul cDAQ-9188XT poate rezista la temperaturi cuprinse între -40 si 70 °C, 50 g de soc si 5 g de vibratie. Inginerii din industria auto, militara si aerospatiala, l-au folosit cu succes în aplicatiile de achizitie de date si pentru a evita testele repetate si costisitoare.

 

 

„Utilizam sasiul cDAQ-9188XT pentru a urmari presiunea, vibratiile, viteza si alti parametri ai vehiculului nostru propulsat de un motor cu reactie, în încercarea de a doborî recordul mondial de viteza la sol,” a declarat Steve Wallace, cercetator în achizitie de date în cadrul proiectului North American Eagle. „Pâna acum, a supravietuit tuturor încercarilor la care a fost supus si ne-a oferit rezultate remarcabile.”

 

 

În plus, este primul sasiu de pe platforma NI CompactDAQ, ce ofera un ceas de garda (watchdog) încorporat, cu stari de siguranta definite, pentru a ajuta la protejarea testelor si a echipamentelor dumneavoastra. Platforma include 10 optiuni pentru sasiu, trei magistrale si peste 50 de module din Seria C, cu o gama larga de optiuni de conectivitate si I/O. De asemenea, platforma dispune de integrare nativa cu software-ul de dezvoltare de sisteme NI LabVIEW, ceea ce asigura acces la bibliotecile cu functii de procesare a semnalelor si la comenzile pentru interfata cu utilizatorul, concepute pentru vizualizarea datelor. 

 

 

„De la masuratorile fixe, cu un singur semnal, efectuate în laborator, la masuratori distribuite, robuste si autonome, efectuate în unele dintre cele mai extreme conditii de pe pamânt, este uimitor modul în care au evoluat aplicatiile clientilor nostri în ultimii 25 de ani,” a declarat Chad Chesney, director de marketing în achizitia de date la National Instruments. „Continuând sa investim în NI CompactDAQ, vom contribui la si mai multe realizari în domeniul ingineriei, în urmatorul sfert de secol.” 

 

 

Un alt exemplu edificator pentru investitia continua a National Instruments în platforma NI CompactDAQ, este suportul pentru LabVIEW Electrical Power Suite. Cu ajutorul acestui set de instrumente, utilizatorii pot integra în propriile sisteme de monitorizare, functii de analiza de putere, a unor parametri precum energia, frecventa, dezechilibrul de tensiune si detectarea de evenimente.

 

 

Pentru informatii suplimentare despre instrumentele NI CompactDAQ, accesati ni.com/data-acquisition/compactdaq.

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0800 894 308

 

E-mail: ni.romania@ni.com

 

http://romania.ni.com

 

 

 
26/08/2013 - Acest articol a fost citit de 2214 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
National Instruments: Functii avansate in...
National Instruments – Un nou software...
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
Stirile urmatoare
National Instruments – LabVIEW 2013 ii ajuta pe...
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
Optimizati sistemele de testare cu NI Automated...
National Instruments redefineste sursele...
NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric