NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de instrumente concepute la nivel software: Transceiverul de semnale vectoriale de 200 MHz


ghidelectric.ro
Joi, 21 Noiembrie 2024
Ne gasiti si pe:            

NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de instrumente concepute la nivel software: Transceiverul de semnale vectoriale de 200 MHz


Inginerii pot testa cele mai noi standarde wireless cu o viteza si flexibilitate mai mare, concomitent cu reducerea costurilor totale de testare.

transceiver de semnale vectoriale NI PXIe-5646R

National Instruments a anuntat astazi lansarea transceiverului de semnale vectoriale NI PXIe-5646R cu o latime de banda RF de 200 MHz, ideal pentru testarea celor mai noi standarde wireless precum IEEE 802.11ac, WLAN de 160 MHz si LTE Advanced. Inginerii pot utiliza arhitectura software deschisa a transceiverului de semnale vectoriale pentru dezvoltarea sistemelor de emulare a canalelor, creare de prototipuri radio, procesare personalizata de semnale în timp real pentru analiza spectrului, si multe alte aplicatii.

 

 

Transceiverele de semnale vectoriale combina un analizor si un generator de semnale vectoriale cu o retea FPGA programabila de catre utilizator, pentru procesare de semnal si control în timp real. Clientii au constatat îmbunatatiri de la 10 pâna la 100 de ori mai mari în timpul de testare aferent aplicatiilor de tip power servoing în testarea amplificatoarelor de putere, profitând de viteza, procesarea determinista si arhitectura paralela inerenta retelei FPGA. Fiind construit pe arhitectura NI LabVIEW RIO, trasceiverul de semnale vectoriale îmbina flexibilitatea de programare cu platforma hardware RF de ultima ora, pentru a revolutiona testarea tehnologiilor mobile. Trasceiverul NI PXIe-5646R ofera 200MHz de latime de banda complexa printr-o rata de esantionare de 250 MS/s, ceea ce înseamna de pâna la opt ori rata de trasfer de date pentru intervalul radio standard LTE. Datorita acestor specificații tehnice, acest dispozitiv este recomandat pentru cele mai recente tehnici de dezvoltare si testare, precum predistorsionare digitala si envelope tracking (setarea tensiunii de alimentare a amplificatoarelor de putere pentru asigurarea capacitații de amplificare maxima în banda).

 

 

Transceiverul NI PXIe-5646R este dezvoltat cu ajutorul mediului software de dezvoltare grafica de sisteme LabVIEW si reprezinta platforma recomandata pentru simplificarea provocarilor moderne în materie de dezvoltare si testare.

 

 

Pentru informatii suplimentare sau pentru a urmari o demonstratie, va rugam sa accesati www.ni.com/vst.

 

 

 

SC National Instruments SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I,
Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0 800 070 071
E-mail:
ni.romania@ni.com
romani.ni.com

 

 
14/05/2014 - Acest articol a fost citit de 2587 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
National Instruments redefineste sursele...
Optimizati sistemele de testare cu NI Automated...
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
National Instruments – LabVIEW 2013 ii ajuta pe...
Renuntati la laborator: efectuati masuratori in...
Stirile urmatoare
NI remodeleaza instrumentatia cu o solutie...
LabVIEW 2014 imbunatateste experienta...
Continental Automotive reduce costul sistemelor...
NI: Senzori si Masuratori Industriale – teorie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric