Compania Energom infiintata in urma cu zece ani, cu capital francez la Cluj, intentioneaza sa angajeze 20 de ingineri si tehnicieni, anul acesta. Astfel, compania va ajunge sa aibe 100 de salariati.
Software-ul GE Wind PowerUP ajuta operatorii de ferme eoliene sa isi imbunatateasca productivitate anuala de energie cu pana la 5%, tinand cont de conditiile de mediu. O crestere de 5% in productia de energie inseamna o crestere de 20% a profitului per turbine.
PowerUP va fi instalat pe 7 turbine GE de 2.3 megawati (MW) si 13 turbine de 2.5 MW la fermele eoliene ENERTRAG, Kleisthohe si Grunberg Trampe, si pe 8 turbine eoliene GE 2.5-100 MW la fermele eoliene Monsson din Mireasa II, Galbiori si Silistea II. In mai 2014, GE a anuntat ca peste 1000 de unitati functionale, din intreaga lume, folosesc serviciul PowerUP, ceea ce inseamna un potential de 194 gigawati/ora de energie suplimentara pe an pentru clientii GE.
„Software-ul GE PowerUP ne va permite sa crestem productivitatea energetica in conformitate cu cadrul legal stabilit de Certificatele Verzi,” a declarat Sebastian Enache, Business Development Manager la Monsson Group. „In calitate de dezvoltator de proiecte pentru energii regenerabile si furnizor O&M (operatii si intretinere) in Romania si Europa, am profitat de pozitia de lider in inovatie pentru a explora noi modalitati pentru a creste randamentul fermelor noastre, pentru noi si pentru clientii nostri, cum ar fi programul PowerUp”, a adaugat Sebastian Enache.
„Software-ul PowerUP este ideal pentru companii cum este ENERTRAG si Grupul Monsson, deoarece imbunatateste productivitatea energetica a fermelor eoliene, de care vor beneficia comunitatile din Germania si Romania.”
Enertrag este un furnizor european de energie specializat in sustenabilitate prin generarea de energie exclusiv din surse regenerabile – in principal prin energie eoliana. Cu peste 400 de angajati, o retea extinsa de servicii si mai mult de 540 de turbine eoliene instalate, Enertrag este unul dintre liderii furnizori de energie eoliana in Europa.
Grupul Monsson, prezent pe pietele de energie eoliana din Europa si Romania, a dezvoltat proiecte cu o capacitate totala de 2,400 MW in Romania, din care 1,700 MW au deja autorizatie de functionare. Monsson a construit 100 MW in Romania si a vandut proiecte cu o capacitate totala de 850 MW unor companii cum ar fi CEZ, OMV Petrom, ButanGas si STEAG, reprezentand o cota de piata de 25% din fermele eoliene aflate in functiune.
01/10/2014 - Acest articol a fost citit de 2838 ori | Tweet Recomanda |
Nota acordata: 4 (data de 25 vizitatori)
|
Produse si servicii ale companiilor | Companiile active sunt aici |
Alte stiri din categoria "Energie Verde" |
| TOP STORY |
Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.
Identificați toate blocurile terminale
Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.
Pentru web masteri | Harta site | |